21.5.2016

Muistan sinut

Silmät peitettynä, kädet kahleissa minut johdatetaan istumaan satulatuolille, joka on jostain syystä olohuoneessa, television edessä  (muistan sijainnin entisiltä käynneiltä). Mietin, katsooko mies pornoa televisiosta samalla kun hän hivelee vartaloani vaatteiden päältä ja altakin. Kuulen vain jotain rauhallista musiikkia. Jalkani kahlehditaan myös toisistaan erilleen.

Sormet löytävät jalkoväliini ja hierovat klittaani sukkahousujeni ja pikkuhousujeni läpi. Tunnen kostuvani. Välillä kädet hierovat rintaliiveistä ulos poimittuja rintojani, nipistelevät nännejäni. Sitten kuulen saksien klonksahduksen ja tunnen niiden terän reisieni iholla. Sukkahousuni saavat kyytiä.

Sormet hierovat aina välillä jalkoväliäni Yhtäkkiä sidettä silmilläni nostetaan ja näen itseni edessäni kuin peilistä,  television ruudussa, kiimaisena, jalat auki, pikkarit kostuneena. Mies on virittänyt kameran televisioon kiinni.

Saan jälleen siteen kasvoilleni ja mies jatkaa hyväilyjään. Luvan saatuaan hän leikkelee myös kostuneet pikkuhousut päältäni. Pilluni valuu kiimaansa, varsinkin kun saan taas siteen pois ja katselen itseäni hänen käsiensä armoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti