7.5.2016

Ennen aamiaista

Kun vihdoin heräilit, tulin takaisin makuuhuoneeseen, riisuin vaatteeni parilla tempauksella ja sujahdin alastomana selkäpuolellesi. Painaudun selkääsi vasten tiiviisti ja kiedoin käteni ympärillesi hamuillen nivusiasi.
Kroppasi tuntui ihanan lämpöiseltä vasten aamun viileydessä kylmennyttä ihoani.

Kyrpäsi ei seissyt. Hienoinen pettymys. Olit hieman uninen. Halailimme ja hyväilimme toisiamme tovin, juttelimme jostain kevyesti. Lopulta, kun olin saanut jo kyrpäsi kovaksi hiplailuillani, nousit polvillesi sängylle ja ilmoitit, että aamukävelyn aika. Samalla kuitenkin runkkailit kovaa kyrpääsi, enkä voinut vastustaa kiusausta työntää päätäni kohti jalkoväliäsi ja lipaista tuota ihanaa elintä kielelläni. Et protestoinut, joten jatkoin nuolemista ja imeskelinkin terskaasi. Otin kädet mukaan ja hieroin kiveksiäsi sekä välilihaasi.
Kyrpäsi kasvoi täyteen mittaasi, en saanut siitä tarpeekseni, tungin sitä kurkkuuni. Pian sinäkin pääsit jutun jujun mukaan ja aloit naida suutani.

Mietin, kuinka halusin juuri tätä, juuri sinun kyrpääsi, en mitä vain kyrpää suuhuni. Nivustesi tuoksu lisää kiimaani. Terskan sileä iho ja tihkuva esisperma antavat lisäpotkua.

Välillä nait kurkkuani ja haukon henkeäni, välillä myös kakoen.

Hetken päästä kaivat jalkoväliäni esiin peittojen alta. Ilmeisesti se aamukävely saakin odottaa...
Sormesi löytävät häpyhuulieni väliin ja tunnet kuinka kostean kiimainen olen. Hetken hierot klittaani samalla kun imen kyrpääsi suuhuni. Mutta kuulemma noin märkää pillua pitää myös naida.

Nuolaisen vielä kyrpäsi läpensä märäksi, ja innokkaasti käännän kroppani ja avaan jalkani sinun edessäsi. Himokkaasti odotan seisovaa isoa elintäsi pilluuni.

Työnnyt sisääni ja asetut päälleni, suutelemme himokkaasti samalla kun kyrpäsi soutaa pillussani. Tunnen kuinka se täyttää minut. Kun selkäsi alkaa hieman vihoittelemaan, lopetat työnnöt ja vain pidät kyrpää sykkivänä sisälläni. Puristelen sitä pilluni lihaksilla ja tunnen kuinka se sopii täydellisesti sisääni. Yhdessä sykimme ja värähtelemme varsinaisesti  liikkumatta ja saan varmasti elämäni ensimmäisen aivo-orgasmin.

Vaikerrellen vavahtelen ja sinä päätät jatkaa, kuulemma nussimalla irtoaa nyt spermat vielä kuitenkin. Aloitat kovat, pitkät työnnöt jäykällä kyrvälläsi, jokainen työntö ottaa kohdunsuuhuni ja sattuu, mutta otan kivun vastaan nautinnolla.
Kerta toisensa jälkeen sisälläni vihlaisee ja se vain lisää kiimaani. Kun lopulta murahdellen ja rajusti kouristellen laukeat sisälleni jään vavahtelemaan syliisi nautinnon jälkimainingeissa.

On ihana nousta aamiaiselle, jälleen tyydytettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti