6.5.2016

Eräänä sunnuntaiaamuna

Käteni etsi peiton alta kyrpäsi. Se oli kova. Puristelin sitä, hyväilin ja runkkasin, kunnes heitit peiton päältäsi ja pääsin sen näkemään. Siinä se seisoi ja odotti.

Olin jo mielessäni ollut ratsailla sen päällä, mutta ensin otin sen suuhuni. Nuoleskelin, kutittelin kielellä ja työnsin syvälle kurkkuuni.
Olit vielä uninen, joten lopetin hetkeksi ja nousin päällesi makaamaan. Juteltiin kepeitä unista ja seksistä.  Jossain välissä olin kierähtänyt viereesi ja hiplasin pilluani. Kostean plopsahduksen kuullessasi havahduit. Kyllä se kyrpä kaipasi märkään pilluuni.
Varovaisesti ja hitaasti hivutin itseäni alaspäin päälläsi kontillaan. Kyrpäsi löysi tien poimuihini. Aloitimme hitaan liikkeen yhdessä. Liikkeen joka kiihtyi. Väliin naamakkain ja rinnat yhdessä, välillä ratsastin sinulla kuin rodeohevosella. Se tuntui niin hyvältä. Kyrpäsi turposi sisälläni.
Kun selkäni ei enää jaksanut, vaihdoimme asentoa, kyrpä pillussa edelleen. Siirryit päälleni ja halusit naida narttuasi.

Kova kyrpäsi liikkui nopeaan tahtiin ees ja taas. Jalkani vuoroin olkapäilläsi, vuoroin vasten hauiksiasi nautin kyrvän liikkeestä ja pilluni supisteluista.

Jouduit lopettamaan kesken, kun rakon täysinäisyys pakotti. Hengitimme hetken iho ihoa vasten, mutta sitten suusi löysi tiensä pillulleni. Kielesi nuoli klittaani mukavalla temmolla ja sormeni hieroi pillusi sisuksia. Ohjasin sinua alaspäin, samalla mietin kuinka edes pystyt nuolemaan samaa paikkaa kun tempoilen alavartaloani ees taas. Hyvin onnistuit. Nautin suunnattomasti kielesi liikkeistä ja työnsin sormeasi pois pillustani siinä onnistumatta.

Kun vihdoin voipuneena vavahtelin vierelläsi, tunsin itseni erittäin tyydytetyksi. Maistatit minulla vielä omia nesteitäni ja suutelit pehmeillä huulillasi. Mietimme pitäisikö nousta.
Mutta jostain löytyi vielä virettä ja pian kyrpäsi sousi taas sisälläni. Turvonnut pilluni puristeli vartta ja kerroit pilluni tuntuvan jälleen aivan erilaiselta.
Tunsin huippusi lähestyvän ja täysinäisestä rakosta huolimatta laukesit sisälleni ja rojahdit päälleni voipuneena.

Hikisinä, onnellisina ja pillulta tuoksuvina makoilimme, pohdimme aamiaista ja ylösnousua, mutta nukahdimme vielä hetkeksi tyytyväiseen uneen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti