9.6.2016

Hipihiljaa

Purin huuliani yhteen ja tukahdutin vaikerrukset kurkkuun.

En nähnyt miestä päälläni. Huone oli aivan pimeä. Kyrpä liikkui sisälläni rauhallisesti. Jotta sänkykään ei huokailisi. Oltiin ihan hiljaa ja silti nautittiin toisistanne. Pilluni oli aivan märkä, kun mies veti kyrpänsä ulos, kesken kaiken. Nyt piti nukkua.

Aamulla huoneessa oli jo hieman valon kajastusta. Hiplasin kovaa kyrpää aina havahtuessani. Kyhnäsin peppuani sitä vasten, puristelin sitä reisieni välissä. Hinkkasin tissejäni selkää vasten. Kunnes mies oli tarpeeksi hereillä. Työnsi kätensä peiton alle ja sormensa klitalleni. Hieroi sitä rauhallisen määrätietoisesti, kunnes vapisin ja huokailin äänettömästi huulet yhdessä, jokaista henkäisyä kontrolloiden. Sormi löysi tiensä myös sisälleni, edelleen märkään pilluuni. Puristin reisiäni yhteen. Toivoin, sanomatta sanaakaan.

Oven toisella puolella talon väki toimissaan, me hämärässä huoneessa omissamme. Tietyllä tavalla myös tilanne kiihotti.  Mutta enemmän nautin kovasta kyrvästä sisälläni, muu menetti merkityksensä. Muistin kuitenkin pitää suuni kiinni. Välillä imin sen kiinni miehen käsivarteen kuin pusukala.

Huudot kaikuivat päässäni. Kuiskasit kuinka hyvältä tuntuu. Tunsin sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti