11.6.2016

Suomikin teki maalin

Ollaan sohvalla, jääkiekko-ottelu on pian päättymäisillään. Kädet ovat seikkailleet toistemme haaroissa koko viimeisen erän, vaatteitahan ei ole paljon tiellä ollut.

Vaikka peliä on vielä jäljellä pari minuuttia haet kortsun makuuhuoneesta, no ottelun tulos on jo aika selvä joka tapauksessa.

Arvaan että haluat taas takaapäin, joten asetun kontilleni sohvalle. Palattuasi vetäiset kortsun päälle ja vedät minut lanteista suoraan seisovaan kyrpääsi. Pysyt paikallasi sohvatyynyihin nojaten ja aloitan panemisen kohti nivusiasi. Työnnän takapuoltani kohti sinua ja kyrpäsi soutaa märässä pillussani. Se tuntuu aivan mahtavalta. Varsinkin kun pilluni on jo turvoksissa aiemmista panoista.

Hetken päästä otat ohjat ja aloitan miltei raivokkaan panon, ja jyskytät kyrpääsi sisääni. Huudan nautintoani ulos, mutta jostain sisäsyntyisistä moraalisuuden rippeistä johtuen (parvekkeen ovi on auki) tungen tyynyä suuhuni ja tukahdutan niillä vaikerrustani.

Pilluni kouristelee, selkäni kyyristyy, vuoroin haukon henkeäni, vuoroin kiima purkautuu huuliltani. Suomi saa maaliin ja ajatus maalijuhlasta pillussani välähtää mieleen. Mutta se on vain hetken huomio, koska kaikki tuntemukset tuntuvat vain keskittyvän alavartalooni, pilluuni, joka supistelee ja elää omaa elämäänsä samalla kun minä en voi muuta kuin ottaa kyrpääsi - ja nauttia.

Vedät minut välillä rinnoistani pidellen pystynpään vasten kehoasi. Jatkamme panoa, kiimaisina, eläimellisesti lähes, kunnes raivokkaan rytmikkään setin jälkeen purkaudut ja päästät minut otteestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti