16.9.2013

Stalker? - viimeinen osa

Kaivan kassistani energiajuomaa sekä vesipullon. Irrotan sträppärin lanteiltani, hihna on pilluni kohdalta todella märkä.

Mies on tällä välin suoriutunut jaloilleen, vaikka kahleet hänen jaloissaan yhä edelleen haittaavat liikkeitä. Päätän helpottaa hänen oloaan ja irrotan kahleet. Mies juo vettä pullosta ja katselee minua tummin silmin. Itse juon energiajuomaa, koska lupaus on lupaus ja tiedän juoman tehoavan vettä paremmin.

Levitän aiemmin tuomani jumppamaton lattialle. Mies vain seisoo lattialla alasti ja katselee. Tiedän hänen miettivän seuraavaa siirtoa. Hänellä ei ole kahleita, olen käytännössä hänen armoillaan nyt.

"Mitä sä haluat?" kysyn ja seisahdan hänen eteensä. Sydämeni pamppailee odotuksesta ja veri suonissani kiertää kiihkeänä. Korsetin puoliksi peittämät rintani kohoilevat kiivaan hengitykseni tahdissa. Pikkustringini ova haaroista litimärät.

Mies tarttuu käsivarteeni, vetää minut lähelleen ja sanoo: "Sinut!"

"Kontilleen siihen lattialle, narttu", hän käskyttää ja minä tottelen. Hän polvistuu taakseni, repii stringini sivuun ja työntää kyrpänsä rajusti suoraan pilluuni. Nautinnollinen, yllättävä, kauniin repivä täydellisyyden tunne täyttää pilluni ja mieleni. Voihkin ääneen, kun mies aloittaa syvät työnnöt. Kyrpä liikkuu armottomasti märässä pillussani, kuulen nesteiden liikkeen ja oman ääntelyni ja nautin. Täysi virtsarakko luo aivan oman lisänautinnon tunteen.

Huomaan miehen kyrvän kasvavan pillussani, kuin hän olisi juuri ruiskuttamassa lastinsa, mutta hän lopettaa viime hetkellä. Nousee seisomaan ja käskee minun nousta. "Tule päälleni ja pissaa kullilleni", mies sanoo.

Mies asettuu makuulleen lattialle. Seison kahareisin hänen päällään hetken pilluani hivellen. Sitten asetun kyykylleen, nuolen ensin omat pillumehuni hänen kyrvältään, varovasti kuin todellakin ladattua asetta käsitellen.

Lopulta siirryn hieman, kyykistyn hänen kyrpänsä päälle ja annan virtsan virrata. Mies hyväilee kyrpäänsä kultaisen suihkun alla ja kun lopetan, antaa omien spermojensa virrata. Spermalasti osuu osittain pillulleni. Mies ääntelee kiimassaan ja tärisee vienosti.

Nousen ja siirryn kohti miehen naamaa. "Haluan, että puhdistat vielä minut, senkin pervo", sanon ja polvistun hänen naamansa yllä. Miehen suu ottaa pilluni hoiviinsa ja kieli aloittaa työnsä. Hänen kielensä on aina ollut taitava ja löytänyt juuri oikean rytmin. Illan kiihottavat leikit, hänen kielensä klitoriksellani ja tilanteen laukeaminen saavat minutkin pian laukeamaan. Vapisevin polvin värisen hänen naamallaan ja tunnen verisuonteni laajenevan ja lämmön ja kouristusten leviävän koko vartalooni. "Oooaahhhhh...", voihkin ja huudan nautinnosta. Rysähdän hänen ylävartalonsa päälle ja tunnen hänen nivuksistaan leijuvan virtsan ja sperman hajun.

Suutelen hänen napaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti