11.9.2013

Stalker? - osa 7

"Pyydä sitä!" sanon vinosti hymyillen.

Miehen silmissä välähtää, häivähdys vihaako, mutta näen hänen himonsa pohjimmaisena. Tummat silmät tuijottavat minua. Seison haastavasti hänen edessään sträppiä hivellen.  "Voisitko jatkaa..." hän pyytää.
Nostan leukaani ja pudistan päätäni kevyesti.

"Kiltti, pane mua nyt lisää", mies jatkaa. Mittailen häntä katseellani ja kävelen seinälle, jonne olen kiinnittänyt katossa roikkuvan köyden toisen pään. Irrotan sen. Haluan miehen kädet lattiaan, jotta saan hänet sopivaan panoasentoon.

"Lisäanelu ei olis pahitteeksi, jos haluat oikein kunnolla", sanon puuhaillessani. Mies heiluttelee irtisaamiaan käsiä. Yrittää ottaa minusta kiinni, mutta astun kauemmaksi eikä hänen jalkakahleensa salli yhtään kurottelua. "Älä...", mies aloittaa, mutta tajuaa muuttaa sävyä kesken. "Voisitko nussia mua perseeseen kunnolla, tiedät että haluan", hänen äänensä vivahtaa ehkä jo sarkasmiin, mutta en jaksa enää itsekään odottaa. Minulla on vielä jotain kassissani.

"Perse pystyyn, niin ehkäpä saat kunnolla kyrpää sinne", komennan ja mies tajuaa vihdoin miksi kädet on vapautettu.  Hän pudottautuu käsiensä varaan ja asettelee jalkojaan hieman vaikeasti kahleen rajoittaessa liikkeitä, mutta onnistuu pääsemään konttausasentoon. Lattia on likainen vaikkakin sileää muovimattoa, ja komennan miestä edelleen kumarampaan, naamaa lattiaan: "Nosta sitä kurjaa persettäsi ylös jos sinne jotain täytettä muka haluat. Naama lattiaan!" Mies tottelee. Kävelen kassilleni ja haen sieltä uuden dildon sträppiini. Isomman, paksumman, kunnon kyrvän. Edellinen dildo oli sellaista pienempää kokoa, sopiva peppuneitsyyden viemiseen. En tiedä onko mies valmis tähän isompaan, mutta aion sitä hänelle antaa.

Naama vasten lattiaa mies katselee touhujani ja hänen silmänsä laajenevat tekokyrvän nähdessään. "Ai tuota vai? Eiks se oo aika iso..", hän sopertaa. "Just sopiva ja sitä mitä tarvitset", totean ja hieron liukkaria upeaan kyrpääni. Huomaan miehen taas jännittävän lihaksiaan. "Tarvitaanko piiskaa rentouttamaan noita sun lihaksia vai otatko tän ihan kylmiltään?" kysyn. "Ei tarvita piiskaa..", mies sanoo hieman epävarmasti, silmäillen isoa dildoani. "Nyt tätä sitten saat", hymyilen miehelle ja siirryn hänen taaksensa.

Asettelen kyrvän päätä miehen odottavalle reiälle, joka supistelee. Työnnän dildoa hitaan varmasti miehen tiukkaan perseeseen, kunnes se suorastaan imaisee kyrvän sisäänsä. Anna miehen hetken totutella täyteen oloon. Hän huohottaa kiiman ja tuskan sekaisesti. Lisään kierroksia ja paukutan kyrpääni mieheen kunnolla. Otan molemmin käsin kiinni hänen vyötäröltään ja annan hänen nauttia täysin siemauksin. Huomaan itsekin kiihottuvani entisestään. Kosteus jalkovälissäni imeytyy sträppinauhaan. Mies ulisee nautinnosta.

Kun huomaan miehen lantion kouristelevan, lopetan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti