8.9.2013

Stalker? - osa 6

"Kestit tosi hyvin tämän ansaitsemasi rangaistuksen, joten nyt aion panna sua!"

Miehen vartalo reagoi uutiseen, se jännittyy kuuntelemaan. Kävelen jälleen kassilleni ja otan esiin liukkarin. Pohdin hetken aikaa mahdollisuuksiani. Sträppäridildo lanteillani keinahtelee odottavana.

Ajatus työntyä miehen peppuun on kiihottava. Tätä olen odottanut. Pieni kostonhenki kuitenkin yhä elää ja haluan hänen muistavan tämän.

Kävelen rauhallisesti miehen luokse. Tiedän hänen tuntevan läheisyyteni, seison aivan hänen vierellään, silti koskettamatta. Avaan liukkaripullon ja ruiskutan ainetta oikealle kädelleni. Hieron dildoa lanteillani kuin runkkaisin kyrpää toimintavalmiiksi. "Kuinka paljon haluat tätä tekokyrpää peppuusi?" kysyn mieheltä, joka ei tietenkään voi edes vastata suupallon takia. Hän kuitenkin mumisee jotain ja nyökyttää päätään, myös hänen oma kyrpänsä nyökyttelee innokkaana. Ilmeisesti piiskaniskut eivät ainakaan syöneet hänen kiimaansa.

Vasemmalla kädelläni sivelen miehen kupeita, hivelen hänen reittensä karvaista kiinteää lihaa, siirryn sisäreiteen, jonka iho on pehmeää ja herkkää, käytän kynsiäni ja mies säpsähtää. Kyrpä heilahtaa ja samalla vana limaa löytää tiensä lattialle.

 Jatkan hivelyä kohti nivuksia, tunnen kivespussit sormieni päällä, löydän herkän välilihan, pysähdyn hetkeksi hieromaan sitä etusormellani. Mies rentoutuu ja jännittyy vuorotellen, ja vien sormeni kohti hänen reikäänsä, leikittelen hieman aukon päällä. Tunnen miehen jännittyvän, hän mumisee jotain. Kastan sormen suussani kevyesti ja työnnän sen äkkiä hänen reikäänsä. Tiedän että tämä sattuu ja miehen vartalo kouristaa minusta pois päin. Tiedän että olen julma ja ilkeä, mutta nyt olen vihdoin saanut viimeisenkin aggression hivenen ulos. Nyt voimme nauttia.

"En ole pahoillani, tämä oli tehtävä, mutta nyt saat nauttia, lupaan sen", kuiskaan miehelle samalla kun otan sormen pois hänen reiästään ja korvaan sen oikean käden voidellulla sormella. Mies rentoutuu silminnähden. Hieron sormeani hänen reiässään ensin kevyesti, tunnustellen hänen eturauhastaan. Hetken päästä kuulen suupallon läpi nautinnollista muminaa.

Aika siirtyä toimeen ja vihdoin vielä miehen peppuneitsyys. Kerron sen hänelle ja poistan etusormeni reiästä, asetun hänen taakseen ja kiitos korkeiden saapikkaitteni olen juuri oikealla korkeudella työntääkseni dildokyrpäni mieheen. Se kiiltelee liukkarista kun sovittelen sitä miehen reiälle. Työnnän terskan sisälle, ja sitten pysähdyn hetkeksi sillä mies on jännittänyt kaikki lihaksensa. "Rentoudu", kehotan miestä, ja huomaan hänen hellittävän. Työnnyn dildollani hänen sisäänsä pikkuhiljaa, olenhan luvannut hänelle nautintoa ja itse tunnen syvää tyydytystä saadessani sen hänelle tuottaa, kaiken kivun jälkeen.

Rauhallisesti panen miestä peppuun ja aistin hänen nauttivan. Asento on kuitenkin liian hankala pidempään panoon, joten lopetan ja vedän dildon ulos.

"Nyökkää, jos haluat vielä lisää", sanon miehelle, jonka kyrpä valuu limaa lattialle ja joka selkeästi on hyvin kiihottunut. Hän nyökkää innokkaasti. Poistan hänen silmiensä peittona olevan teipin. Haluan nähdä kiiman hänen silmissään. Seison hänen edessään sträppidildo lanteillani ja hymyilen.  Miehet silmät tuijottavat minua intensiivisen vaativina. Hän todella haluaa minun jatkavan. Poistan suupallon, ja mies sanoo: "Senkin narttu, mitä sä oikein touhuat..." Haluan hänen anelevan. "Älä tuhlaa aikaa sadatteluun, jos haluat lisää", sanon rauhallisesti. Miehen silmät mittailevat minua, näen tuhansien sanojen lentelevän hänen päässään, analysoivan tilannetta. Hän tietää ja tuntee minut, tiedostaa, että voin myös jättää leikin kesken. "Okei, jatketaan!" hän sanoo.

"Pyydä sitä!" sanon vinosti hymyillen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti