6.9.2013

Stalker? - osa 4

Mies jähmettyy paikalleen, näen hänen ilmeeessään hämmennystä, kiihotusta, ärtymystä ja ehkä jopa hieman pelkoa.

Hänen katseensa  jähmettyy strap-on-dildoon, jonka olen vapauttanut reidestäni ja joka sojottaa häntä kohti.

"Homman nimi on nyt tämä, että sinähän joskus haaveilit saavasi sträppiä perseeseen ja ajattelin toteuttaa tämän fantasiasi!" Miehen katse on näkemisen arvoinen, huomaan ajatuksen kiihottavan häntä, vaikka ärtymys yhä piileskelee taustalla.
"Mutta ehtona on se, että annat minun sitoa silmäsi ja laittaa sinut jalkakahleeseen myös. Jos käyttäydyt hyvin saat palkkioksi sitten minulta ihan mitä seksuaalista haluatkaan", lupaan ja huomaan miehen tarttuvan syöttiin. Tiedän hänen aina halunneen minun virtsaavan päälleen, enkä ollut siihen menneen suhteemme aikana suostunut.

Mies nielaisee, katselee minua ja sträppidildoa joka heilahtelee lanteillani. "Hyvä on", hän sanoo, "tehdään niin!"

Siirryn kassilleni, otan esiin mustan teipin ja teippaan hänen silmänsä. Sitten varmistan että mies on todella kiinni köydessä ja kiristän köyttä toisesta päästä, jotta hänen kätensä nousevat pään ylle.
"Aion nyt riisua sinut, ennen jalkakahletta, pysy paikallasi ja nosta jalkojasi kun käsken", opastan miestä ja hiljaisena, naama pohtivan kiimaisella virneellä hän tekee kuten pyydän. Vedän hänen farkkunsa alas, huomaan boksereissa kohouman ja märän läiskän, ilmeisesti tilanne on hänelle kiihottavampi kuin hän ehkä haluaa edes myöntää itselleen. Vedän bokserit alas ja hänen kyrpänsä ponnahtaa ulos, jämäkkänä ja kauniina. Sormeni syyhyävät koskea tuota houkuttelevaa elintä ja sen punaisena ja kosteana kiiltelevää terskaa, mutta tyydyn vain puhaltamaan sen päähän kevyesti. Huomaan nytkähdyksen hänen lantiossaan ja hymyilen.

Saatuani housut ja sukat poistettua, otan kassistani jalkakahleen ja lukitsen sen miehen jalkoihin. Se pitää jalat  sopivasti erillään ja miehen komeat lihaksikkaat pakarat upeasti esillä.

Mietin hetken mitä tekisin yläkropan kanssa. Haluan mielelläni miehen aivan alasti mutta köysi ranteiden ympärillä estää paidan poistamisen normaalilla metodilla.
Otan esiin sakset ja leikkaan kylmästi miehen t-paidan auki edestä. Mies kiroaa hiljaa mutta saksien kylmän teräksen kosketus hänen vatsansa ja rintojensa iholla selkeästi antaa hänelle lisäkiihoketta sillä hänen kyrpänsä kovettuu entisestään ja nytkähtelee kutsuvasti.

Olen valmis ihailemaan edessäni ilkosen alasti seisovaa miestä. Kädet ylhäällä köytettyinä, hauikset ja leveät hartiat pullistuvat hänen vetäessään köyttä alaspäin. Yläkropan v-mäisyytta korostaa kapeahko lantio, ja hyvin muodostuneet reidet. Keskellä töröttää komeasti sojottava kyrpä. Pieni vana spermaa valuu kyrvän päästä kohti lattiaa. Kierrän miehen takapuolelle ja ihailen näkyä. Pyöreät hyvin muodostuneet pakarat, joiden lihakset jännittyvät aina välilllä miehen vaihtaessa jalalta toiselle. Myös reidet ovat komea näky takaapäin.

Miehen reisien ihokarvat ovat hieman kohollaan, huone on suhteellisen viileä. Heilautan lanteitani miehen pakaroiden takana, ja dildon pää hivelee yläreisiä kevyesti. Vedän kynnenkärjelläni viivan miehen hartioilta alas selkää pitkin, pakaran yli takareidelle, ihoon jää punainen jälki ja mies sadattelee jälleen: "Auutts, vittu, mikä nyt on homman nimi oikeesti?".

Naurahdan ja kävelen jälleen kassilleni, josta kaivan esille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti