21.9.2015

Junassa kivaa

Matkustin yksin kohti kotia. Juna oli muutenkin suht tyhjä ja osasto, jossa matkustin, oli autio ja tyhjä, minua lukuunottamatta. Mukanani oli tylsä kirja. tietokone ei ollut mukana ja osui mieleen selata tabletilla Yle Areenaa ja katsella jotain.
Löysin Siskonpeti-jakson, jota en ollut nähnyt ja jonka teemana oli seksi (linkki).  Hauskahan se oli. Ei se kiihottava ollut mutta ilmeisesti vei ajatuksiani johonkin kiimaisten asioiden äärelle, koska yhtäkkiä tunsin halua runkata. Aamuinen seksisessio oli ehkä jäänyt hieman kesken osaltani, kun oli aamiaiselle niin kiire (lue: nälkä) ja aikataulupaineitakin.

Etsin netistä vanhaan tapaan jonkin seksinovellin ja työnsin käden housuihini. Sormet hyväilivät klitorista samalla kun luin tarinaa jostain seksisessiosta. Vedin huivin päälleni, jotta mahdollisesti yllättäen ohikulkeville ei syntyisi aivan selkeä kuva siitä mitä puuhailin.

Ei kestänyt kauaakaan kun tunsin lämpimien aaltojen valtaavan kehoni ja valitin kevyesti, kun kouristelin orgasmin kourissa. Puna poskillani järjestelin vaatteitani ja itseäni istuimella, klitta vieläkin nälkäisenä, samalla kun konduktööri kävelikin osastoni ohi.

Katsoin Siskonpeti-jakson loppuun ja katsoin kelloa, enää 10 minuuttia omalle asemalle. Laitoin tavarat kokoon. JOstain syystä katsoin vielä tabletin selainta ja nähdessäni sopivan otsikon, ajattelin, että luenpa vielä yhden seksitarinan. Tarina oli jostain syystä aivan erityisen kiihottava, tunsin pilluni kostuvan ja kiiman kohoavan. Laitoin tabletin pois.

Yritin ajatella, että kunhan pääsen kotiin, niin runkkaan sitten lisää tai muuta vastaavaa, mutta kuin magneetin vetämänä sormeni löysivät jälleen housuihini ja hieroin jälleen klittaani. Pilluni oli todella kostea, sekin kiihotti minua lisää... aikaa asemalle oli viitisen minuuttia, mutta vain parissa minuutissa olin jälleen orgasmin kourissa. Tällä kertaa vieä ilman huivia suojanani, mutta kiimassani en pystynyt sitä edes ajattelemaan. Ehkä yllätetyksi tulemisen mahdollisuuskin antoi hieman lisäkiihotusta, en tiedä, mutta laukeamiseni oli todella nautinnollinen.

Hymyillen nousin junasta ja kävelin kohti kotia kostunein pikkuhousuin ja tyydyttynein mielin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti