24.7.2015

Kimppakivaako?

Juteltiin kimpasta sängyllä loikoillen. Kuinka taas sellaista kaipaisin. Mutta se toinen mies toki juuri nyt puuttui. Tai miksei nainenkin. Kyrpäsi oli jo puolikovana kädessäni. Mietin sitä sisälläni.

Yhtäkkiä nousit ja sanoit, että mä sulla kimppaa annan, ja tuplaa. Riisuit vaatteesi.
Kaivelit pervohyllyäsi ja otit esiin ne valjaat. Makoilin sängyllä paitulissani odottavin mielin. Katselin kamppailuasi vehkeitten kanssa, mietin josko kävisin pesulla, mutta koska tämä oli ihan sinun juttusi, en lähtenyt.

Kun valjaat oli pujoteltu, en enää voinut vastustaa kiusausta kosketella kyrpääsi, ja otin sen suuhunikin. Se paisui metallirenkaan puristuksessa ja suuni helliessä isoksi. Panit minua kurkkuun ja oli pakko kakoa. Tänään ei kurkku vetänyt.
Otin pois mekkoni ja käskystä pyllistin sinulle.

Tunsin suonikkaan kyrpäsi jokaisen suonen, kun se tunkeutui pilluni poimuihin. Aloitit rauhallisesti, mutta tahti kiihtyi kun kiihotuimme. Olin yllättynyt kuinka itsekin reagoin, ilman suurempia lämmittelyjä. Vaihtelin asentoa välillä pystympään, purin peittoa ja haukoin henkeäni, huusin välillä kiimaani ulos. Et puhunut. Jotenkin tämä tuntui erilaiselta, kyrpäkin oli erilainen kuin ilman metallirengasta. Mietin vieraita miehiä, ajattelin että tämä voisi olla kuka vain ja sekin kiihotti.

Jossain kohtaa rupesit levittämään liukkaria pepulleni. Mietin ottaisitko dildon valjaisiin näin pän ja antaisit dildoa peppuuni, vaikka tiedät että haluan mieluummin oikeata kyrpää sinne. En kuitenkaan kysynyt. Tämä oli sinun juttusi.

Työnsit sormesi sisääni ja nait kyrvälläsi edelleen pilluani. Sormi tuntui hyvältä. Nautin suunnattomasti ja tunsin itseni todella kiimaiseksi. Hetkeksi häiriinnyin nautinnosta, kun mietin että se pesu jäi, mutta tiesin, että tiesit, joten päätin vain nauttia. Edelleenkään emme puhuneet. Hetken kuluttua poistit sormen, lisäsit liukkaria pepulleni ja ilmeisesti kyrvällesi, ja aloit työntyä sisääni. Nesteiden liukkaus ohjasi sitä pillua kohti joten huomautin asiasta. Tunsin terskan lopulta oikeassa paikassa. Hitaasti työnnyit sisääni, rentoutin sulkijalihastani helpottaakseni, vaikka toisaalta odottava kiihotus teki senkin vaikeaksi.

Kyrpäsi työntyi yhä syvemmälle peppureikääni, sanoit jotain tiukkuudesta. Haukoin henkeäni jälleen, koska jostain syystä kyrpäsi venytys suolessani tuntui todella hyvältä, ja erilaiseltakin jälleen. No, edellisestä kerrasta oli jo hetki aikaa. Vähitellen aloit, alkuun varovaiset työnnöt, sitten yhä kiihtyvät. Olin täysin muissa maailmoissa, nautinnon kourissa. Kiima otti vallan, kaikki ajatukset hävisivät, oli vain se nautinnollinen tunne alapäässäni. Luulin jo, että aioit laueta sisääni, mutta rauhoittelit tahtia hetken päästä ja sitten kiepsautit minut ympäri kullisi edelleen pepussani.

Vihdoin näin silmäsi ja luin niiden kiiman. Kysyit josko haluan piluun dildoa ja kaivoit sen jostain esille. Liukastit sen ja sujautit valjaiden toiseen renkaaseen alavatsallasi.
Kyrpäsi yhä pepussani työnsit dildon pilluuni. Se tuntui kylmältä kuumassa aukossani. Aloit tuplanainnin. Se tuntui hyvältä. Vaikkakaan ei yhtä hyvältä kuin kaksi oikeata kyrpää olisi tuntunut :)
Työnsit tasaisesti molempiin reikiin täytettä. Hetken päästä kuitenkin lipsautit dildon pois pillustani ja jatkoit vain kyrvällä pepussani. Se tuntui itse asiassa nyt parmemmalta. Keskittyä vain siihen tunteeseen. Olin täynnä sinua, joka työntyi kerta toisensa jälkeen. Huomasin, että lähenit huippua, kyrpä paisui, jos mahdollista entisestään. Anelin spermaasi, pyysin sinua tulemaan. Tärähdellen laukesit, nautin katseestasi joka kertoi nautinnostasi.

"Tämä ei ollut sinulle, se oli vain minulle", sanoit kun kiittelin. Nautin silti :D Kiitos kimpasta, mies ja dildo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti