5.7.2015

Hämärässä

Valot oli jo sammutettu, mutta kesäyön hämäryydessä erotimme vielä toisemme. Väsytti, mutta toisaalta olo oli levoton.
Halusin vielä ihollesi ja laskeudun päällesi, iho ihoa vasten. Suutelimme. Väänsin vartaloani hieman, jotta sain puolikovan elimesi käteeni. Makasin puolittain päälläsi, ja runkkasin kyrpääsi. Hieroin sillä pilluani. Asento oli jotenkin vaikea mutta halusin olla lähellä, halusin tuntea kiimaisen teinitunteen, kun elimet himoavat toisiaan.

Tungin kyrpääsi pilluni poimuihin, hinkkasin sitä sinne ja yritin tunkea sisääni. Asennosta johtuen se jäi vain huulille, mutta tunsin kiihottuvani tilanteesta. Kuiskailin korvaasi jotain teiniajan kiimaisista himoista. Kyrpäsi kovettui täyteen komeuteensa.

Ajattelin himokkaita hetkiä teini-ihastuksen kanssa peiton alla, jolloin testailimme seksuaalisuuttamme, etsimme toisen kiihotusta ja tunsimme oman tuskamme. Se kiihotti nyt minua.

Kierähdin istumaan päällesi, hieroin lantiotani vasten sinua, pilluani vasten häpyluutasi, kyrpäsi osui sisälläni oikeisiin paikkoihin. Himoni keskittyi vain tuntemaan, koska en nähnyt. Mielessä häivähtivät erilaiset miehet ja tilanteet, kiihottavat ratsastusmuistot menneiltä viikoilta.

Halusit naida minua itsekin, joten vaihdoimme paikkaa. Hämärässä ei erottanut silmiä, ei kasvon piirteitä, olit joku harmaa miehen hahmo, joka nai minua.

Tietynlainen anonyymius toi myös oman lisämausteensa, olit periaatteessa kuka tahansa, etkä kuitenkaan ollut, vaan sinä, joka tiesit millaisesta rytmistä pidän.

Halusin sinun laukeavan sisääni heti, kun siltä sinusta tuntuisi. Halusin sinun ottavan minut. En halunnut pidättelyä vaan halusin käyttöä.

Purkauduit huohottaen. Hyrisimme tyytyväisinä ja nukahdimme.

Varhain aamulla oli käytävä mökin pihalla pissillä, spermat valuivat norona ruohikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti