19.3.2016

Huomenta!

Aamulla havahdun. Ikkunasta kajastaa jo valoa. Tunnen lämpösi vierelläni ja käännyn puoleesi. Nukut vielä. Vaistomaisesti käteni löytää tiensä haaroihisi, tarkistamaan kovuuttasi. Tänä aamuna löydän aamuseisokin, eivätkä sormeni pysy erossa kyrvästäsi. Ne kietoutuvat elimesi ympärille, puristavat ja hellivät vuoroin.
En välitä vaikka häiritsisin untasi nyt, koska himo.


 Kroppani painautuu kylkeäsi vasten, työnnän nenäni kaulaasi vasten ja haistelen tuoksuasi. Huomaan kyrpäsi reagoivan hierontaan. Availet silmiäsi ja murahtelet.

Nostan peittoa ja pujahdan sen alle. Huuleni ja kieleni löytävät ihanan patukkasi, jota himoitsen. Nuolen terskaasi ja jatkan varren puristelua sormillani. Otan koko kyrvän suuhuni ja tungen sen kurkkuuni. Työnnät lantiollasi vastaan, eli taidat olla jo hereillä :)

Peiton alla on kuuma ja pillunikin haluaa osansa. Heitän peiton pois, nousen haarojesi päälle ja katson hymyileviin, vaikkakin unisiin silmiisi. Tiedät jo mitä seuraa.  Hymyillen asetun kyrpäsi päälle ja liu'utan sen hitaasti sisääni, halukkaaseen pilluuni. Kuinka olenkaan kaivannut kyrpääsi sisääni.

Aloitan rytmikkään ratsastuksen, ensin hitaammin, mutta rytmiä nopeuttaen kun tunnen hyvän olon aaltojen hyökyvän päälleni. Kroppani ottaa vallan, enkä ajattele enää mitään. Silmät kiinni, rintakehäni auki, ratsastan ja tunnen vain kuumuuden ja nautinnon sisälläni.

Hyvää huomenta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti