24.1.2015

Päivärunkku tms

Eilen aamiaisen jälkeen päädyin runkkaamaan sängylle lainadildolla. Tiesin, että aikaa rauhalliseen oloon ei ollut pitkään, mutta halusin, ehkä jopa siitä syystä, pienen runkkuhetken itselleni.
Lainadildossa ei ole juuri sitä sykähdystaajuutta, jota klittani kaipaa ja jota oma lempidildoni tarjoaa, mutta kävihän se paremman puutteessa. Yöpaita vyötäisille nostettuna makasin sängyllä ja hivelin dildon sykkivällä päällä klittaani. Huokailin ja vaikersin kuuluvasti ja tiesin, että mies kuunteli aivan oven ulkopuolella. Sekin oli kiihottava ajatus.
Työntelin lopulta dildoa myös sisääni, pilluni oli todella kosteana ja se tuntui hyvältä. Huutelin miehelle jotain eilisestä peppupanosta ja siitä kuinka tuo dildo olisi ollut siihen oiva lisä.
Vihdoin mies tajusi tulla katsomaan lähempää mitä puuhasin. Hän asettui jalkoväliini katselemaan dildon liikettä märässä pillussani.
Hetken kuluttua otin dildon pois ja sain hänen sormensa tilalle. Suu löysi tiensä klitalleni.
Kieli värisytti klittaani ja sormet hieroivat herkkiä kohtia sisälläni. Tunsin kostuvani entisestään. Lantioni nousi himon myötä ja painautui vasten miehen naamaa.
Orgasmin aallot löivät ylitseni ja vaikeroin nautinnosta.

Mies ehti juuri käydä pesemässä pillumehuistani tahmeat kätensä, sitten ovi kävi ja rauhamme rikkoutui.
Täydellinen ajoitus ja kiimat oli hetkeksi laannutettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti