25.1.2015

Öljyleikki

Öljyinen kyrvän pää sujahti täysin vaivattomasti öljyiseen peppuuni. Olit jalkojeni välissä ja kyrpäsi tunkeutui minuun sentti sentiltä. Haukoin henkeäni. "Anna sitä kyrpää, nai mun persettä" huohotin kiimassani. Kiihdytit tahtia ja annoit nartulle kyrpää.

Olimme jo tovin leikkineen mustan pvc-lakanan päällä. Aluksi hyödynsit lakanaa ja siistit alapääni karvat uudella trimmerilläsi. Sen kapea pää sopi hyvin puuhaan, lisäksi nautin välillä sen lämmöstä ja värinästä klitallanikin. Jalkojen levittely ja puuhailusi jalkovälissäni toimi erinomaisena esileikkinä tulevalle.
Lämmitit meille öljyä ja asetuit hierottavaksi. Käsittelin selkäpuolesi kipeitä kohtia ensin, kunnes oli aika siirtyä viihdyttävämmälle puolelle. Tiputtelin öljyä vatsallesi ja rinnoillesi, istahdin jalkojesi päälle ja aloitin hieronnan etupuolelta. Käteni liikkuivat koko ajan kohti jalkoväliäsi. Kyrpäsi osoitti heräämisen merkkejä vaikka olitkin rentona ja nautiskelit hieronnasta.
En enää voinut pitää käsiäni erossa, vaan otin käsittelyyn kiveksesi ja lopulta kyrpäsi. Öljyiset käteni liukuivat pitkin kovan kyrpäsi vartta, välillä puristelin ja hivelin kevyesti kiveksiäsi.
Näit himon katseestani ja kun pyysin saada istua kyrvällesi annoit luvan. Öljyiset elimemme löysivät toisensa.
En osannut olla paikallaan vaan aloitin kevyen ratsastuksen päälläsi, samalla hieroskellen ylävartaloasi.

Kauaa tätä ei voinut jatkaa, koska ilta oli vasta nuori... Vaihdoimme paikkaa, eli oli minun vuoroni asettua hierottavaksi. Käsittelit hartioitani, selkääni, pakaroitani, edeten jalkoväliini. Värähtelin himosta kun sormesi sivelivät huuliani kuin kiusaten.
Jonkin ajan kuluttua sain luvan kääntyä.
Hieroit rintojani ja siirryit vähitellen kohti nivusia. Odotin kiimaisena sormiasi huulteni väliin, mutta en niitä heti saanut.
Lopulta hieroit myös klittaani ja huuliani, värähtelin nautinnosta.

Työnsit kyrpäsi jälleen liukkaaseen pilluuni. Olimme yhtä ja liikuimme samaan tahtiin,öljyisinä, liukkaina, kiiltävällä lakanalla.

Nautimme toisistamme, ihon kosketuksesta, liukkaista käsistä, kyrpäsi liukui edes takaisin märässä pillussani, vaikersin nautinnosta.

Lopulta oli aika sen suunnitellun peppupanon, josta jo alussa kerroin. Erityisen sopiva päätös öljyleikeille, koska erityiselle liukkarille ei ollut tarvetta.
Nait peppuani kiivaaseen tahtiin, nautin täydestä tunteesta ja värisyttävistä mielihyvän tunteista joita kyrpäsi antoi. Laukesit sykähdellen suoleeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti