10.1.2015

Baaritreffit

Kirjoitin tuossa joulukuun alussa blogimerkinnän baarifantasiastani.

No tuli tuon yhden kaverin kanssa juttua, että mennään baariin ja toteutetaan se! En virkistänyt muistiani ennen iltaa, koska käsikirjoitukset ei yleensä edes toimi, mutta luin sen sitten illan jälkeen, ja nyt ajattelin kertoa miten se toimi!
Mainiosti! Tosin hieman eri lailla.

Kävelin baariin jossa mies jo odotti. Tosin jouduin hieman etsiskelemään. Baaritiskin miehet seurasivat ahnein silmin kulkuani piikkisaapikkaissani ja minihameessa. Takki ja huivi peitti mun anteliaan poveni. Tilasin oluen ja sitten bongasin miehen.

Mies istui kahden naisen kanssa baarijakkariden ympäröimän pöydän ääressä kun mä menin siihen. Se nousi ja halasi. Otin takin pois ja kipusin jakkaralle sitä vastapäätä. Ne naiset oli koittanut jututtaa sitä, mutta vaihtoivat baaria hetken kuluttua. Ja jonkin ajan kuluttua me päästiin istumaan hieman sopivimmille tuoleille matalamman pöydän ääreen. Istuttiin liki ja kun mun helma kohosi mies näki mun paljaat reidet stayuppien yllä sekä pinkit pikkustringit! En näin talvella sitten kotoa lähtenyt ilman pikkareita.

Hieroskelin miehen farkkujen etumusta, josta kyrpä erottui selvästi. ja tuntui kovana käsiini. Miehen kädet liikkuivat mun sukkien päällä reisillä.

Mutta kun oltiin juotu ne oluemme, päätettiin käydä syömässä jotain. Istuttiin ja syötiin ja juteltiin hauskoja, ja vähän härskejäkin. Ja kumpikin pohti mielessään, että mitenkähän tää tästä jatkuu.

Käveltiin kohti seuraavaa baaria käsi kädessä. Siellä mies törmäsi tuttuunsa ja kun se vaihtoi sen kaa kuulumisia mä puristelin sitä huomaamattomasti perseestä. Se tuttu jumittui siihen vielä pidemmäksi aikaa, joten aina välillä hipaisin miehen etumustakin :)

Se baari oli liian täynnä, joten lähdettiin etsimään kunnon paikkaa jossa olis sohva. Mä kävin lähtiessä vessassa ja vein miehelle pienen maistiaisen mun pillusta sormieni kautta. Lopulta me löydettiin täydellinen kellaribaari, joka oli suht tyhjä. Istuttiin yhdessä huoneessa sohvilla kahdestaan ja ruvettiin leikkimään.

Mun hame nousi ylemmäs ja ylemmäs. Mies ihaili pillun huulien linjoja pikkareiden läpi ja myös hieroskeli mun pillua. Läheltä kuului muiden ääniä ja välillä joku liikkui huoneen ohi, ja vetelin välillä hametta alemmas. Mutta ylös se taas nousi.

Nousin lopulta seisomaan ja heitin pikkarit pois. Hieroin pilluani miehen katsellessa kiiluvin silmin. Ja mä näin kuinka kova sen kyrpä oli farkkujen alla.

Lopulta mies ei enää voinut odottaa ja kumartui nuolemaan mun pillua. Muualta ravintolasta ei enää kuulunut siinä vaiheessa ääniä, ja jos tarjoilijalla oli hiljaiset kengät, niin voihan se olla että se kävi meitä tsekkaamassa. Mä yritin kyllä pitää silmiä auki ja ääntä matalana kun vaikersin nautinnosta.

Hieroin välillä miehen kyrpää sen kosteiden farkkujen läpi. Kiimaista kun mies valuu housunsa märiksi. Se sohva sai imeä mun kosteuksia :)

Tuli valomerkki ja mä katsoin, että yöbussi oli juuri lähdössä. Hame alas ja takki päälle, pikkarit kassiin. Vaellettiin viileään yöhön, ei sentään pakkasta, koska mun pillu oli ihan paljas hameen alla. Bussi onneksi tuli ajoissa. Kyhnättii vierekkäin ja suudeltiinkin bussissa, eikä maltettu muuta kuin ehkä naurahdella näitä meidän treffejä ja kuplittiin kiimaista odotusta siitä että päästäisiin mun oven sisäpuolelle.

Vaatteet sai kyytiä kun sinne ehdittiin. Mies esitti toiveen että jätän saapikkaat jalkaa ja kävihän se. Heittäydyin sängylle alasti paitsi ne stayupit ja saapikkaat. Mies kiiruhti mun pillun pariin. Se nuoli  mun pillua ja se tuntui vaan niin hyvältä.

Seuraavat pari tuntia me naitiin, paitsi että käytiin välillä syömässä jotain ilta-/yöpalaksi. En muista mitä tapahtui missä järjestyksessä, me oltiin toistemme kimpussa vaan koko ajan, välillä sormin, välillä suin ja sukuelimin. Saappaat lähti ensin jalasta ja sukatkin jossain vaiheessa, kun tuli lämmin. Oltiin kuusysissä ja välillä naitiin kuin kanit. Mä halusin antaa peppua ja mies mielellään otti, nai kunnon ottein. Viimeinen erä päättyi siihen, että ratsastin sen isosta kovasta kyrvästä nauttien kiitolaukkaa, todella pitkään, tai no aina välillä huoaten ja taas kiihdyttäen. Sen kyrpä oli niin syvällä ja tuntui niin hyvältä. Toivottavasti naapurit oli syvässä unessa, koska mä taisin olla aika äänekäs.

Lopulta oli pakko yrittää nukkua. Mutta aamulla otettiin taas uusinta.

Aiemmin sovitut käytännön asiat molemmilla pakottivat katkaisemaan hyvät treffit jo aamupäivällä, muutoin olisi voinut hyvinkin koko päivän harrastella.

Yhteenvetona: baarissa ei ihan mennyt kuten olin ajatellut, mutta oikeastaan kaikki oli paljon paremmin. Tuollainen pitkitetty esileikki tuntui toimivan erinomaisesti ja lisäävän vaan kiiman määrää ja kiihkoa yön leikkeihin. Toki alkoholillakin oli osuutta asiaan. Sopiva hiprakka on ainakin joskus kiva höyste.

Mistähän seuraavaksi fantasiois?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti