29.11.2014

Sellainen ilta

Olin käynyt saunassa ja voidellut ihoni. Odottelin viestiä.
Kun sain vahvistuksen ja asutoiveen, vedin jalkoihin mustat sukat sukkanauhoissaan, kaivoin stilettokorkoiset kengät kaapista. Katsoin itseäni peilistä ja hetken mielijohteesta kuvasin itseni ja lähetin kuvan miehelle.

Kävin avaamassa alaoven sukkanauhoissa, sukissa ja korkkareissa. Säädyllisyyden ja vilun pakottamana päällä myös talvitakki. Miehen käsi tarkisti jo portaissa että oliko takin alla paljas peppu - no oli!

Sisään päästyä heivasin takin päältäni pikavauhtia. Kengät lensi nurkkaan myös, koska iltamyöhällä ei viitsi kolistella pitkin lattioita kerrostalossa.

Mies seisoi edessäni ja ilmeisen ihailevasti katseli minua puolialasti, vai voiko sukkia ja liivinauhaa kutsua edes puolipukeutumiseksi?
Hymyilin ja iloitsin hänen saapumisestaan, tätä oli odotettu.

Mies asettui sängylleni ja minä hänen päälleen. Juteltiin jotain, joka on jo unohtunut, sillä se ei ollut tärkeää. Tärkeää oli saada mieheltä vaatteet päältä, olin kärsimätön.

Hän riisui mutta jätti kalsarit päälleen, kipusin jälleen päälle, paljas pilluni vasten reittään. Mies imi nännejäni, kovaa. Suutelimme. Työnsin käden hänen kalsareihinsa ja nautin sormillani kyrvän kovuudesta. Kalsareissa alkoi tulla kuuma. Kerroin aikovani imeä hänen kyrpäänsä.

Vedin housut pois ja nuolaisin kiveksistä terskaan. Upea kova kyrpä edessäni, ja sitten suussani. Jotkut kyrvät vain ovat ns suuhun meneviä, koosta riippumatta, ja tämä oli.
Nuolin, imin ja työnsin sen kurkkuuni, nautin tunteesta. Mies katseli minua kyrpänsä kimpussa, silmät ja sanat kertoivat myös miltä se tuntui.

Pilluni oli kosteana, varsinkin kun miehen sormet löysivät sinne tiensä.
En tiedä miten jouduin makuulleni sängylle, mutta sen tiedän että pian makasin märän läikän päällä. Sormet kirnusivat lisää kosteutta ja minä nautin käsittelystä.

Märkä pillu taisi houkutella miestä ja varsinkin kyrpää, sillä sain hetken päästä kovaa kyrpää sisääni. Monessa eri asennossa. Tahti oli juuri sopivan rivakkaa. Pilluni otti himokkaana vastaan kyrpää enkä voinut pidätellä huutojani. Kyrpä hieroi sisälläni juuri oikeita paikkoja ja pilluni supisteli nautinnollisesti. Ajantaju katosi, mutta pilluni tuntui saavan tarpeeksi.

Lopulta mies taisi olla liian kuumissaan, joten kortsu lensi lattialle ja samalla kun hänen sormensa hieroivat pilluani runkkasin tuota kaunista ja kovaa kyrpää hetken, kunnes se lennätti spermat pitkin miehen ylävartaloa.

Hieroin spermaa miehen vatsalle ja naurahdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti