26.10.2014

Eräänä päivänä muistelin (fiktio)

Eräänä tiistaipäivänä kun seksi-/erotiikkaliikkeessämme oli erityisen hiljainen päivä, itseäni viihdyttääkseni otin uuden kauppaan saapuneen näytedildon mukaani ja asetuin runkkaamaan takahuoneen sohvalle. Itseäni hyväillessäni ajatukseni ajautuivat erääseen muistorikkaaseen lauantaipäivään muutama vuosi sitten. Mieheni Jorma oli seksimessureissulla Helsingissä ja itse päivystin seksiliikkeessämme yksin, kuten tänäänkin...
Lauantaiaamuisin avaamme liikkeen jo kymmeneltä, koska vaikka asiakkaat ovat harvoja, juuri lauantaisin tulevat kaikki normityössään arkisin pitkästyvät piilopervot ostoksille ja keskiostosten määrä on arkipäiviä suurempi.
Tuona aamuna, heti liikkeen avattuani, ja asetellessani juuri tulleita uusia dildoja vitriiniin, sisään astui kaksi komeaa miestä. Silmäni rävähtivät auki ja rintani pompahtivat monta senttiä ulos pushupeistani kun nähdessäni miehet kroppani reagoi automaattisesti.
Harvemmin ovestamme oli astellut tuon kaliiberin miehiä. Yleensä kai tuollaiset miehet hoitivat ostoksensa netin kautta jo nykyään, tai ainakaan meidän puotiimme heitä ei usein eksynyt. No joka tapauksessa kasvoni hehkuivat innosta kun toivotin heidät tervetulleeksi.
Edellä astelleen tumman. lyhyemmän, miehen katse kääntyi suoraan rintavarustukseeni, joka olikin tänään hieman tyrkyllä avokaulaisessa paidassani, ja jatkoi alas pitkin vartaloni kurveja, minimittaisen trikoohameeni helman kautta pitkin verkkosukkien verhoamia sääriäni stilettoihini. Tarkoitus oli lähteä iltapäivällä, ainoan palkollisemme, Kainon tullessa hommiin, suoraan töistä kaverin kanssa baariin, joten olin pukeutunut asianomaisesti.
Jälkimmäinen mies oli pitkä ja vaalea, sopivan lihaksikas ja hymyili kauniisti: "Pystyisitköhän auttamaan meitä pikaisesti eräässä pulmassa? Olemme menossa huomenna syntymäpäiville ja tarvitsemme mukaamme erityisen lahjan, eräällä naiselle."
Vakuutin meidän varmasti onnistuvan löytämään sopivan lahjan ja tiedustelin, oliko jotain erityisiä toiveita.
Miehet kertoivat naisen olevan hyvin aktiivinen ja toivoneen miehiltä aivan erityistä lahjaa. Leluvarastossakin oli kuulemma jo kaikenlaista, joten siksi he tulivat kysymään josko olisi jotain erityistä suositeltavaa. Mieleeni juolahti heti oma fantasiani ja johdatin miehet takanurkkaan, jonne olimme koonneet pienen näyttelyn BDSM-henkisistä leluista ja tarvikkeista. Keskipisteenä oli jalkapuu, johon oli kiinnitetty yksi pumpattavista barbaroista esittämään sen toimintamallia. Näin innostuksen miesten silmissä kun he tarkastelivat laitetta. Tumma mies katsahti minuun, sitten kaveriinsa virnistäen, ja sanoi: "Olet suunnilleen saman kokoinen kuin syntymäpäiväsankari. Voisitko esitellä meille tätä aitona näytenukkena, koska en ole vakuuttunut että tämä toimii oikein aidolla naisella?" Taisin lehahtaa aivan punaiseksi, samalla kun aivoni kiivaasti etsivät oikeaa vastausta. Mietin, etten voisi mitenkään antaa kiinnittää itseäni liikkumattomaksi jalkapuuhun ja jättää liikettä ilman henkilökuntaa. Toisaalta tunsin kuumuuden leviävän sisälläni ja pilluni kostuvan kun ajattelin itseäni jalkapuussa näiden kahden vieraan komean miehen armoilla. Miehet näkivät epäröintini, mutta odottivat hymyillen ja kärsivällisesti vastaustani.
Jostain syystä, äkillisestä mielenhäiriöstä ja kiimasta johtuen kai, päätin suostua. Kävelin ulko-ovelle, lukitsin sen ja käänsin mahdollisille oveenkolkuttajille näkyviin kyltin, jossa lukee palaan pian.
Kävelin hieman epävarmasti takaisin takaosastoon, jossa miehet odottivat kärsivällisenä. Tai olivat he jo käyneet asiaan, ja poistaneet barbaran kahleista. "Tämä on nyt kyllä hyvin epätavallista" pohdin ääneen. "Älä huoli, haluamme vain nähdä miten nainen tuohon asettuu ja miltä se näyttää. Ja onko se käyttöömme soveltuva", vakuutti vaalea mies varmalla äänellä.

Asetuin kontalleni jalkapuun päälle. Se on mallia, jossa alustana on kaksi poikkipuuta: kädet kiinnitetään toisen poikkiputken päässä oleviin nahkaremmeihin ja jaloille toinen poikkipuu, nilkkaremmeineen. ne on yhdistetty tangolla josta käsipuun risteyskohdassa kohoaa tanko ylös, johon puolestaan kaulapanta kiinnittyy.

Tumma mies kiinnitti ranteitani ja kaulapannan, vaalea puolestaan nilkkojani. Tunsin minihameeni kohovan kohti lanteitani ja samalla tajusin jättäneeni aamulla pikkuhousut laittamatta. Verkkostayup-sukkien ja lanteille nousevan hameeni lisäksi olin aivan paljas alapäästä, ja tunsin vaalean miehen katseen polttavan alapäätäni, vai oliko se vain äkillinen himo joka syöksyy tulvan lailla läpi kehoni kun ajattelin haavoittuvaa asentoani näiden komeiden miesten armoilla.
En pystynyt nostamaan katsettani joten näin vain miesten jalat. "Tämähän näyttää aivan sopivalta. Onkohan tämä käyttökelpoinen myös naimiseen vai vain kiusaamiseen?", kuulin miesten pohtivan. "Ehkä asiaa pitäisi testata?" "Eee... en nyt oikein tiedä mitä tarkoitatte... ", yritin mumista kun samalla pikkukiimapiru kuiskutteli korvaani toiveitaan siitä että saisin toteuttaa fantasiaani, joka oli piristänyt avioseksiämme sen jälkeen kun jalkapuu saapui liikkeeseen ja barbaran siihen asettelin. Aina Jorman ähertäessä päälläni "sääntömääräisen" viikottaisen panon ajan olin kuvitellut itseni barbaran tilalla.. ja tässähän nyt olin.
Kuulin avautuvan vetoketjun äänen samalla kun tunsin käden sisäreidelläni ja sormien kosketuksen kevyen nukan peittämällä pillullani. "Tämä nainenhan käy aivan kuumana" mies takanani virkkoi samalla kun hiveli erittäin märkää rakoani. Kavahdin himosta ja hieman häpeästä, mutta en saanut kiellettyä, en saanut hämmentyneen kiimaisesta mielestäni sanottua enää mitään muuta kuin: "Käytättehän kondomeja, niitä löytyy tuosta tiskin viereltä."
Sormi pilluvaossani oli löytänyt klitorikseni, joka tuntui hellältä ja värähtelin miehen asiantuntevien kosketusten alla. Vaikerrus karkasi huuliltani, sillä tällaista kiimaa en muistanut ennen kokeneeni. Se kuitenkin tukehtui pian suuhuni tunkeutuvaan kyrpään. Maistoin mansikan ja päättelin miehen valinneen yhden makukondomimerkeistä, joita liikkeessämme on erityisen laaja valikoima tarjolla. Kyrpä oli kivikova ja tunkeutui suoraan kurkkuuni. Mies piteli päätäni molemmin käsin ollessaan polvillaan edessäni ja naidessaan suutani armottomin ottein. Samalla tunsin sormien tunkeutuvan pillumehuja valuvaan kolooni ja tunsin olevani taivaassa, nautintojen ja fantasioideni ihmemaassa.
Sain välilä huokaista ja valuttaa kuolaani lattialle kun mies vetäytyi suustani hetkeksi, tunkeutuakseen sinne takaisin jälleen.

En tiedä kuinka kauan tätä jatkui, en tajunnut missä vaiheessa sormet sisälläni korvasi jyskyttävä kyrpä, olin jossain muualla, enkä tässä kehossa, vaikka tunsinkin kaiken mitä sille tapahtuu. Kaulapanta hieroutui pystyputkea vasten ja kahleet kilisivät miesten työntöjen tahdissa. Olin siinä välissä, olin muualla, ja silti läsnä. Kun takanani oleva mies kouristeli ja murisi orgasmiaan, en halunnut vielä palata, ja aivan kuin sanaton toiveeni olisi kuultu, sillä kyrpä suustani siirtyikin taakseni ja jatkoi pilluni täyttämistä. Pilluni supisteli, tunsin kyrvän paisuvan sisälläni ja kun mies jysäytti viimeisen ratkaisevan työntönsä tunsin tutun orgasmihehkun leviävän omassa kehossani.
Värähtelin ja vaikersin miehen sykähdellessä sisälläni vielä hetken. Tunsin nyt kuinka käteni ja polveni olivat hieman puuduksissa asennon takia, mutta olin onnellinen. "Hei tämähän oli mainio laite", virkkoi toinen miehistä ja kuulin toisen naurahtelevan myöntävästi.
Aloin hieman hätäillä, että aikoivatkohan miehet nyt sitten päästää minut tästä ja maksaa laitteesta vai mitä heillä oli mielessään. Mielihyvän höyryjen haihtuessa tilalle oli hiipimässä aito huoli ja ärsytys, että miten olinkin näin tyhmä, vaikka toisaalta leijailin pilvissä koska fantasiani oli osoittautunut erinomaisen hyväksi myös toteutettuna.
Helpotuksekseni tunsin ja näin kädet ranteillani ja nilkoissani. Kohta olin irti laitteesta ja nousin hieman vapisevin jaloin ylös. Miehet seisoivat rennosti ja virnuillen, katselivat varmasti naidun näköistä olemustani ja vaalea kysyy: "Onko sulla yksi näistä jossain paketissa?"
Yritin koota liikenaista sisältäni ja hymyillä kuten myyjä asiakkaalle, vaikka virne naamallani taisikin kertoa nartun saaneen nannaa...
"Hetkinen, haen tuolta varastosta", sanoin ja riensin takahuoneeseen. Vilkaisin itseäni käytävän peilistä ja näin ripsivärien valuvan pitkin poskiani ja poskieni loistavan kiimanpunaisina, mutta silmien hehkuvan innostusta.

Palaan muisteluista tähän hetkeen sohvalla maaten samalla kun orgasmin aallot vyöryvät päälleni. Bling, kilahtaa samalla liikkeen ovi, ja kuulen mieheni huikkaavan: "Kulta, missä oot?" 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti