15.3.2014

Lauantaiaamun fantasiako?

Tunnen kyrvän suussani kasvavan entisestään, tuntuu että se on räjähtämäisillään. Mutta paine myös minun sisälläni alkaa kasvaa niin, että valituksia karkaa suustani, kyrvän tukahduttamina.
Tempoilen kahden kyrvän välissä. Se toinen jyskyttää minua takaapäin armotta, jokainen työntö vie suussani olevaa kyrpää syvemmälle kurkkuuni.
Haukkoisin henkeäni jos pystyisin. Ajatukset eivät pysy enää koossa.

Pilluni supistelee tauotta, en pysyisi enää tässä konttausasennossa elleivät vahvat kädet pitelisi lantiotani koholla. Joudun päästämään kyrvän suustani, etten pure sitä kiimassani kun laukean. Samalla tunnen kyrvän sisälläni sykkivän lastinsa sisääni. Miehen lantio työntää kyrpää sisälleni syvemmällä ja hän karjuu kiimansa ulos.

Lysähdän vuoteelle kun ote lantiosta hellittää ja kyrpä vetäytyy sisältäni. Tiedän, että tämä ei vielä ole tässä, huohotan ja yritän kerätä voimiani. Hyväilen käsin vieressäni seisovaa kaunista kyrpää, hymyilen ja lupaan aivan kohta...

Miehet vaihtavat paikkaa. Makaan selälläni, levitän ja nostan jalkani kyrvän painua kolooni.
Toinen kyrpä, se äsken pillussani ollut, on rentona lähellä naamaani, hyväilen sitä hieman sormin mutta pyydän myös maistaa omaa kiimaani ja spermaa.

Kyrpä märässä käytetyssä pillussani tuntuu erityisen hyvältä. Pilluni on turvoksissa ja herkkänä. Suustani purkautuu kiimaista valitusta, lantioni liikkuu automaattisesti vasten miehen lantiota, jalkani eivät pysy enää paikallaan.

En halua enempää, en pysty tuntemaan vähempää, en halua tämän loppuvan, mutta en tiedä kuinka kauan enää jaksan...  kunnes mies laukeaa kyrpä sykkien ja päästää minut nautinnon piinasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti