2.12.2014

Täydellistä

Seisoin matkalaukkulokerorivistön kulmalla, selailin nettiä ja yhtäkkiä olit siinä edessäni. Suudeltiin. Laitettiin laukut säilöön ja määrätietoisesti suunnattiin askeleemme jo edeltä sovittua päämäärää. Mä naurahtelin, koska kaikki tuntui vaan niin hyvältä, sä mun vierellä ja se mitä oltiin tekemässä. Vilkaisin ikkunan hepeneitä ohi mennessämme. Avasit oven ja sujahdettiin liukkari-tekokulliseinämän ohi tiskille. Maksoin meidät sisälle, koska mulla oli käteistä :)

Tämä oli kummankin ensimmäinen kerta tässä paikassa, joten uteliaina hipsittiin pitkin käytävää, jota runkkukopit pornovideoineen reunusti. Missään ei näkynyt ketään. Ei ehditty edes kaikkia mutkia kääntyä kun se löytyi: huone panokeinuineen. Siellä loisti vain yksinäinen punainen valo katosta. Mustat seinät imi kaiken valon. Keinun molemmin puolin oli tuolit eikä roskiksen lisäksi siellä muuta ollutkaan. Huomasit että oven sai lukkoon, eikä me nähty missään mitään ikkunoita tai luukkuja tai muuta mistä joku meitä olisi voinut vakoilla. Osittain se ehkä oli hienoinen pettymyskin :) ja toisaalta kuitenkin haluttiin se ovi lukkoon.

Naurahdellen me ruvettiin riisumaan vaatteitamme tuoleille. Jätin päälleni stayupit ja nahkasaapikkaat. Rintsikatkin sä poistit multa.
Ja mä en voinut odottaa, että pääsen makuulle siihen keinuun. Pujotin saapikaspeitteiset nilkkani ketjuissa roikkuviin silmukoihin ja makasin siinä odottaen kun poistit loppuja vaatteitasi.

Testasit ensin korkeutta jalkopäässäni ja se tuntui juuri hyvältä: pilluni oli kullisi korkeudella juuri sopivasti. Toit sitten kyrpäsi suuni ja käteni ulottuville keinun sivulle ja sait sitä mitä haluat: imin ja nuolin touhutippoja valuttavaa kyrpääsi. Nautin kun sä nautit. Sormesi löysivät tiensä jo odottavaan pilluuni. Sormesi seikkailivat ja löysivät aivan oikeat kohdat ja sait minut kiemurtelemaan ja vinkumaan kiimaani minkä suussani olevalta kyrvältä pystyn.
Siirryit nuolemaan pilluani, värisin käsittelyssäsi, käteni pitelivät kiinni keinun kettingeistä ja jalkani tempoilivat silmukoissa.
Hetken laantuessa pyysin sulta kyrpää. Ja sähän annoit.
Kuten oli todettu, se keinu oli juuri oikealla korkeudella ja sun kyrpäs löysi itsensä mun kuuman kosteaan koloon ja täytti sen kerta toisensa jälkeen. Ja mä huudan. Ei ihme että joku rupesi pian ryskyttämään lukittua ovea, mutta lukittuna se pysyi, sillä kumpikaan meistä ei edes olisi kyennyt irtautumaan sitä avaamaan, jos olisi halunnutkin. Me nautittiin ja naitiin. Välillä tunsin jopa kipua koska kyrpäsi ulottui liian pitkälle. Siirsin jalkojani kettinkien sisäpuolelle. Ja sä nait. Ja se tuntui niin hyvältä.

Välillä huoahdettiin, otettiin mun jalat pois silmukoista, imin sun todella kosteaa, mun nesteistä kosteaa, kyrpääsi ja sä sormetit mua. Kunnes jälleen naitiin. Mun pilluni otti sun kyrpääsi vastaan, mun reidet hinkkasi kettinkejä vasten ja mietin miten halusin vain olla tässä, enkä mitään muuta, paitsi sitten me lennettiin yhdessä.

Tärähdellen sä sykit spermaa mun pilluuni, joka kouristeli, ja mä huusin.

Ilma kopissa oli todella hikinen ja kuuma. Sun vartalosi kiilsi hiestä. Kaivettiin esille kaikki paperipyyhkeet mitä löytyi, kuivattiin sun ihoa, mä pyyhin spermaa pillustani ja naurahdeltiin että oisko pitänyt se ovi sittenkin jättää auki... mutta toisaalta tämä tuntui niin täydelliseltä.

Oli aika jättää ne pimeät käytävät ja vilkkuvat screenit ja se mies joka oli siellä yhdessä huoneessa toisessa panokeinussa ja ilmeisesti odotti seuraa...
Sukellettiin päivän valoon ja haettiin lounaspaikka.
Ja päivä oli vasta alussa.
Me käytiin leffassa. Siellä pimeässä hieroin välillä pilluani pikkareiden läpi, sun spermasta kosteiden.
Hotelliin päästyämme vaatteet lensi nurkkaan. Sä nuuhkit mun kiimasta ja spermasta märkää pillua ennen suihkua. Pesit mun ja itsesi suihkussa. Pillu tuli pestyä todella hyvin. Ja mä vaan halusin sun kyrpää. Lattia lainehti vettä kun lopetettiin.
Pyysit mua ottamaan kaikki tarvikkeet esille, käskit mut sängylle jalat haralleen ja nuolit mun klittaa ja mun pillua ja mun peppua. Otit sormet avuksi ja mun aiemmista käsittelyistä jo herkkänä oleva kiimainen pilluni  tunsi joka kosketuksen sähköisenä.
Ajattelin kaikkia kertoja kun olin huutanut kiimaani hotellihuoneissa, mutta tämä tuntui parhaalta.
Taas me naitiin, tällä kertaa nait mun pitkään takaa päin ja se tuntui niin hyvältä. Purin tyynyä ja vaikeroin. Nojasin itseäni seinään sängyn päädyssä.
Mä pyysin sua panemaan mua peppuun. Liukkari oli valmiina sängyllä.
Kun olit työntynyt mun tiukkaan reikääni, mä olin niin kiimainen, että hoidin panemisen. Liu'utin itseäni vasten sun kivikovaa kyrpääsi ja me molemmat voihkittiin himoamme. Sä kysyit jotain enkä mä voinut edes vastata kun suusta purkautui vain ulinaa. Ja lopulta sä laukesit mun peppuun räjähtäen ja mä värisin vasten sun kyrpääsi.
Maattiin hetki vierekkäin ja sit sä sanoit että ei tää tässä vielä ollut.
Pienen puhdistusoperaation jälkeen otit mun dildon, kostutit sen, työnsit mun pilluun ja rupesit naimaan sillä värisevällä dildolla. Mä en tiennyt miten päin olisin ollut, se tuntui aivan uskomattoman hyvältä, vaikka en normaalisti pidä dildoista sisälläni. Mun pillu oli hellänä ja vastasi heti. Otit vielä kielesi avuksi ja nuolit mun klittaa, enkä tiennyt enää mitä tehdä paitsi nauttia, voihkia, kiemurrella. Vaihdot sormet dildon tilalle ja värisevän dildon pään klitalleni ja hetken päästä mä näin tähtiä.

Nukahdettiin kai hetkeksi, ennenkuin oli pakko lähteä syömään ja kauppaan. Mutta sitä ennen me vielä naitiin, vaikka kenenkään ei pitänyt enää haluta tai tarvita, mutta se vaan tuntui oikealta, kuten kaikki tuona ihanana päivänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti