11.8.2013

Tervetuloa

Nojasin asemalla pylvääseen ja katsoin kaukaisuuteen. Sieltä ne junan valot vihdoin ilmestyivät. Ja siinä se sitten oli jo raiteelle jarruttamassa. Näin sinut junan ikkunasta, seisoit ovella.
Jäimme asemalaiturille suutelemaan vielä kun juna jo jatkoi matkaa. Ne suudelmat oli kiimaisen kuumia ja tunsin nivustesi kovettuman itseäni vasten.

Kävelimme kohti bussipysäkkiä toisiimme kietoutuneina. Jollei olisi ollut niin myöhä, olisin vienyt sinut sinne puiston pusikoihin ja olisit saanut ottaa minut heti.
Sen sijaan kourit peppuani käsi housuissani juuri kun bussi tuli.

Bussissa oli tilaa takapenkillä. Suudeltiin ja meidän kädet kulki toistemme nivusilla koko ajan.
Mietin, että kukaan ei huomaisi jos menisin polvilleen sinne penkkien väliin ja ottaisin sinulta suihin..
Kyrpäsi oli kova ja kovettui entisestään kun tuon sinulle kerroin. Hieroin kovuutta farkkujen läpi, suudeltiin ja lääpittiin, minä hyrräsin. Silmäsi olivat tummat ja kiimaiset.

Bussi pysähtui pysäkillä ennen meidän pysäkkiä, ja joku poisnouseva huomasi käteni kyrvälläsi. Toivottavasti sai mukavia aatoksia yöhön.

Noustuamme bussista harkitsit vielä niitä pusikoita, mutta kävelimme nivukset kuumina kuitenkin kotiin. Kourit peppuani rapuissa.
Oven painuttua kiinni komensit minut polvilleen eteesi ja tiesin mitä tehdä.. Riisuin housusi, ponnautin kivikovan kyrpäsi esille alushousuistasi ja otin sen suuhuni.
Se oli kova ja ihan märkä. Valuit kiimaa kurkkuuni.

Lopulta otit minut keittiönpöytää vasten. Sykkivä kyrpäsi täytti kiimaisen ja märän pilluni siemenilläsi. Tervetuloa kotiin, rakas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti