1.5.2020

Mitä haluan ja mitä saan

Avaan oven sonnustautuneena sukkanauhaliiviin, mustiin sukkiin sekä todella korkeisiin mustiin korkkareihin, mitään muuta mulla ei ole päällä.  Haluan, että huomaat heti, kuinka kiihottunut olen. Nännini seisovat ojossa ja janoavat kosketustasi.
Koko ihoni kaipaa kosketusta, sitä ei ole koskettu viikkokausiin. Luulen, että voisin laueta pelkästä selän sivelystä, tai jos liuttaisin kättäsi hitaasti olkapäältäni rintojen päällitse mahalleni ja siitä reisilleni.

En sano sanaakaan, kävelen vain eteisestä seuraavaan huoneeseen ja toivon sinun tajuavan sulkea ulko-oven. Riisut takkisi ja kenkäsi. Minä seison keskellä lattiaa ja odotan. Yrität keskustella jotain, mutta minä en vastaa. Viiton kohta WC:tä, ja ymmärrät käydä pesemässä kätesi.

Seison edelleen keskellä huonetta ja odotan kosketustasi tai käskyjäsi. Värisen malttamattomana. Olet tainnut ymmärtää asian juonen, sillä huoneeseen tultuasi tulet seisomaan eteeni ja kosket minua. Kosket oikeaan rintaani,  otat sen kourasi syleilyyn ja pyörittelet kovia nännejäni sormissasi. Himon sähköiskut kulkevat läpi vartaloni. Pilluni sykkii odotuksesta. Haluaisin niin pyytää sinua tekemään kaiken ja heti, mutta sehän ei ole mahdollista. Sillä haluan kaiken, haluan tulla kosketuksi ihan joka paikkaan, nussituksi joka reikään ja käytetyksi ja hyväillyksi.

Painat minut kevyesti polvilleen eteesi ja pyydät avaamaan housusi ja ottamaan suihin. Laskeudun polvilleni, hitaasti sivelen kohoumaan housuissasi, ja siirrän vähitellen sormeni vetoketjulle. Kyrpäsi haluaa jo ulos, joudun käyttämään molempia käsiä apuna jotta saan housusi auki ja alas ja kivikovan kyrpäsi ulos vankeudestaan. Se seisoo välissämme, ja haluaa suuhuni.

Olet malttamaton ja otat kiinni takaraivostani ja vedät minua kohti kyrpääsi, ammottava suuni ottaa kyrpäsi vastaan, se työntyy syvälle, aivan kurkkuun asti. Tunnen tukehtuvani, silmäni kostuvat, mutta pilluni kastuu. Selkeästi olet odottanut tätä, koska et voi olla panematta kurkkuuni. Työntelet isoa kyrpääsi kurkkuuni ja pois, verkkaiseen tahtiin. Kuola valuu suupielistäni ja haukon aina välillä henkeä.

Käteni seikkailevat kiveksissäsi ja haluat minun imeskelevän niitä välillä. Käteni puristelee ja runkkaa sykkivää kyrpääsi samalla.  Mutta koska emme halua sinun vielä laukeavan, on aika muuttaa asentoa.

Ohjaat minut sängylle ja käsket kontilleen. Tottelen ja nautin ajatuksesta, että ihailet takapuoltani ja näet kuinka pilluni on kosteana himosta, kuinka haluan sinua.

Työnnät yhden sormen pilluuni ja tunnustelet sen kosteutta. Puristan pillulihaksillani sormeasi, haluan kertoa sinulle kuinka paljon haluan. Työnnät toisenkin sormen sisääni. Runkkaat pilluani rajusti sormillasi. Hetken kuluttua pyöräytät minut ympäri selälleen, hyökkäät syömään pilluani. Ahmit sitä suullasi, pyörität kieltäsi klitallani ja samalla taitavat sormesi saavat aikaan uskomattomia tuntemuksia pillussani.  Aalto nousee sisälläni ja pian tunnen mehujen roiskuvan naamallesi. Hykertelet tyytyväisenä nuollessasi kosteutta pillustani. Jalkani ovat hervottomat, huudan suoraa huutoa orkun kourissa. Olin niin unohtanut kuinka hyvältä seksi toisen ihmisen kanssa tuntuukaan.

Eikä tämä vielä ole lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti