27.3.2016

Pääsiäismuna

Eräänä pääsiäispäivänä jokin aika sitten kävi minua panettamaan. Muutamaa päivää aiemmin nautittu seksi oli saanut hormonit hyrräämään ja mahlat valumaan, eikä edellisen yön runkkaussessio asiaa helpottanut, pikemminkin päinvastoin.

Juolahti mieleen eräs panotuttu, nuorehko fiksu mies, sellainen erittäin hyvin varusteltu. Pitkään aikaan ei oltu tavattu (lue naitu), mutta yhteystiedot olivat toki tallella. Laitoin viestiä kokeeksi, että mitäs pääsiäiseen. Yllätyksekseni vastaus oli, ettei mitään ihmeitä. Mies oli paikkakunnalla, ja kun sanoin että panettaa, niin tarjoutui auttamaan, ja jopa heti kohta.

Mies ilmestyi pian ovelleni. Olin vetänyt vain kotiasun päälleni, oven avausta varten. Mies tuli sisään, riisui kengät jalastaan, heitti takin pois ja tervehdittiin.

Siirryttiin makuuhuoneeseen ja parin irrallisen kuulumisten vaihdoksen jälkeen pyysin miestä riisumaan ja heitin oman vaateparteni pois. Sängylle siirryttyämme otin hänen kovaa vauhtia kasvavan kyrpänsä käteeni ja hivelin sitä. Se kasvoi ja kasvoi, uljaaseen mittaansa. "Mmm, enpä muistanutkaan, että tää oli näin iso", sanoin ja todella nautin sen ison kyrvän runkkaamisesta istuessani miehen polven päällä hänen maatessaan sängylläni. Ehdotin saman tien, että jatkettaisiin samaa linjaa kuin aiemmin, eli vain pantaisiin ilman mitään krumeluureja. Ja sehän kävi. Heitin miehelle kortsun, jonka hän pujotteli kovan kyrpänsä päälle. Mies kokeili pilluni kosteutta sormella, samalla kun kysyin, että miten aloitetaan ja päätimme, että istahdan päälle. Laskeuduin saman tien kyrvän päälle, joka upposi vaivatta kostean pilluni uumeniin. Etsin hyvää asentoa, kun kyrpä painui syvemmälle ja täytti sisukseni. Siitä oli pitkä aika, kun olin näin isoa saanut sisälleni ja voi siskot, että se tuntui hyvältä.


Liikuin ensin rauhallisesti lantiotani pyöritellen, hieman tahtia kiihdyttäen, vaikka kovin suurta liikettä ei ollut mahdollista iso kyrpä pillussa suorittaa. Näin miehen silmistä, että hänkin nautti pilluni puserruksesta. Hetken kuluttua mies heitti minut selälleni ja jatkoi panemista tasaiseen tahtiin. Pyysin saada kyrpää syvälle sisääni. Iso kova kyrpä takoi pilluani, jalkani kietoutuivat miehen vartalon ympärille, voihkin himosta ja tunsin pillumehujeni valuvan. Mies kehui pilluani ja se tuntui mukavalta :)

Pohdin hetken, uskallanko pyytää takaapäin, sillä kohdun suuni on aika herkkä, mutta kyllä, oli sitä saatava. Vaihdoin nelinkontin, työnsin peppuani ylös ja mies työnsi kovan kyrpänsä jälleen sisääni. Heti ensimmäisellä työnnöllä tunsin, kuinka kohdunsuuni sattui, mutta se kipu oli tavallaan suloisen kiimaisen ihanaa. Mies jatkoi panemista, kyrpä osui joka työnnöllä herkkiin osiini ja voihkin kiimaisesta tuskasta ja nautinnosta. Mietin, että miksi olin näin kauan ollut ilman tätä fiilistä. Purin tyynyä, huohotin ja huusin. Jossain kohtaa oli vaihdettava asentoa jälleen.

Makasin sängyllä jalat koukussa päälläni ja katselin, kun mies työntyi sisääni ja aloitti työnnöt. Kyrpä täytti pilluni, venytti sen seinämiä ja minä panin vastaan. Jossain vaiheessa sain jalkani vasten miehen olkapäitä, kyrpä souti sisälläni ja tuntui paisuvan entisestään. Huohotin: ”Nyt tarvitsen enää vain, että laukeat sisääni”, ja mies kiihdytti tahtia. Kevyesti äännellen mies laukesi, kyrpä sykki sisälläni, pilluni supistellessa vastaan. Mies vetäytyi ja minä jäin värisemään sängylle.
Hetken makasimme vierekkäin ja totesimme "pelkän panonkin" olevan erittäin kiimaisen. Ilman mitään krumeluureja tai lämmittelyjä.

Se oli sellainen kiva pääsiäismuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti