3.12.2014

Baarifantasia

Joku ilta haluan astella baariin minihameessa, korkeissa koroissa ja näyttää hiton seksikkäältä. Juomaa tilattuani istun baarin nurkkaan sohvalle ja tunnen monen miehen katseet jalkovälissäni kun ristin jalkani. Ei, ei ole pikkareita. Sukkien yläpäästä vilahtaa vain paljas reisi ja ehkä jotain haarovälissä.

 Astut sisään baariin, huomaat minut, ja suuntaat luokseni. Tulet ja suutelet himokkaasti, kätesi viivähtää reidelläni. Haet juomista, katselen kulkuasi ja pohdin koveniko kyrpäsi.

Istumme vierekkäin, keskustellen niitä näitä, ja kätesi lähtee vaeltamaan pitkin reittäni. Se löytää minihameen helman, silittelee sukkareittä sen alla. Kunnes se sukeltaa hameen alle. Hame nousee helposti ylemmäs ja paljastaa vaalean reiden.
Katseeni kartoittaa baarin muut asiakkaat, katsooko joku? Ehkä haluaisinkin että joku huomaisi mitä tapahtuu.

Sormesi jatkavat matkaansa kohti paljasta alapäätäni. Kun sormenpääsi vihdoin hipaisee huuliani värähdän himosta ja yllätyksestä, vaikka tiesinkin sen olevan tulossa.
Odotan sormiesi löytävän vielä jotain herkempää ja nehän löytävät. Puren huuliani yhteen kun sormesi tanssii huulteni välissä. Himon hyrinä purkautuu ynähdyksinä, joita kuiskaan korvaasi.
Samalla käteni löytää housujesi etumuksesta jotain kovaa ja sykkivää. Hieron ihanaa kyrpääsi kankaan läpi.

En tiedä kuinka kauan voin pidätellä, en tiedä kuinka pysyn hiljaa. Ehkä koko baari kuulee kuinka laukean sormillesi? Ehkä sormesi seikkailevat pilluuni ja saavat minut valumaan hameeni märäksi?
Ehkä jonain iltana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti