11.1.2017

Viimeisin kerta

Sanoit haluavasi nuolla mun spermaista pillua. Mä halusin sun nuolevan mua ja kävihän mulle se, että ensin hommaisit ne spermat sinne.

Olin jo aika märkänä, koska oltiin hommailtu edellisenä iltanakin. Työnsit sormen sisääni ja tunnustelit pilluani. Kuulemma tuntui turvonneelta ja kostealta. Mä voihkin jo himosta, kun sormi seikkaili sisälläni. Ja odotin sitä sun kyrpääsi sisääni.

Levitit mun jalkani ja työnnyt sisääni. Kova kyrpäsi venytti pilluani. Tunnuit taas niin hyvälle. Työntelit kyrpää tasaiseen tahtiin, jalkani hartioillasi. Jo valmiiksi herkkä klitorikseni sisäosa tunsi liikkeet sopivan herkkinä osumina ja kohotti himoani. Voihkin työntöjesi myötä, ja nautin. Pitelit välillä kiinni jaloistani ja levitit niitä leveämmälle. Katselit tyytyväisenä kiimaista ja karvaista pilluani, joka otti vastaan kovaa ja isoa elintäsi.

Tunsin kiimasi lisääntyvän, kyrpäsi paisuvan sisälläni ja näin silmistäsi kuinka lähestyit laukeamista. Paine kasvoi sisälläni ja tunsin myös oman nautintoni kasvavan, pilluni sykki ja työnsin lantiotani lähemmäs sinua, samalla kun otin tukea sängyn päädystä voidakseni panna vastaan.

Spermasi sykki sisääni, kyrpäsi sykähdellessä märässä pillussani ja murinan paetessa huuliltasi, silmät seisoivat päässäsi. Rekisteröin kaiken tämän ja itsekin kouristelin nautinnosta.

Hetken huohotimme molemmat lähekkäin ja sitten siirryit ahneena jalkojeni väliin nuolemaan spermaista pilluani.
Herkkä ja jo hyvin herätelty klittani nautti kielesi liikkeistä, lantioni kohosi vasten naamaasi ja voihkin kiimaani. Tunsin olevani taivaassa, en leijaillut pilvillä vaan syöksyin ylös ja alas huimaa vauhtia.
Työnsit sormesi spermaiseen aukkooni ja löysin herkät kohtani käsittelyysi. Nautintoni kasvoi kasvamistaan, pilluni sykki orgasmin toisensä jälkeen, enkä tiennyt haluaisinko tämän loppuvan vai jatkuvan ikuisesti. Tunsi nesteiden lähtevän liikkeelle ja sekoittuvan spermaan.

Kun lopulta päästit minut nautinnon piinasta, kiilteli kätesi meidän molempien nesteistä ja maistoin huulistasi tuon kiimacocktailin maun.

1 kommentti:

  1. Mahtavan spermaisia nämä sinun kirjoituksesi. Miehenä koen helkkarin kiihottavana jos seksin aikana nainen puhuu spermasta ja palleistani. Niissä asuu miehuuteni ;) Jatka samaan malliin. Olisi toki kiinnostavaa keskustella aiheesta enemmänkin kanssasi ;)
    T: Serpentholder

    VastaaPoista