17.9.2016

Maanantain toivotut

Siitä puhuttiin jo aamulla, että tänään peppua. Oli siitä puhuttu jo pari päivää.

Herätessä aamun hämyssä nuolin kyrpääsi märäksi ja hyppäsin ratsaille. Olimme lähekkäin ja yhtä. Nautin kovasta sisälläni, vaikkemme liikkuneet liki lainkaan vain aaltoilemme aamun hämärässä. Jossain kohtaa himo vei mukanaan ja ratsastin kyrvälläsi ylös alas ja välillä vatkaten. Kerroin sinulle kuinka myöhemmin saisit panna minua peppuun, kuinka kova kyrpäsi liikkuisi sisälläni, kuinka nauttisit, kun saisit panna minua peppuun. Kerroit kuinka maalailuni kiihotti sinua ja kuinka halusit jo laueta nyt. Tunsin kyrpäsi paisuvan pillussani ja silmäsi kertoivat himosta. Ja vaikka halusin itsekin sinun laukeavan vaikka heti, halusin spermasi sisälleni, halusin enemmän, halusin lisää, niin maltoimme mielemme ja lopetimme.

Päivän mittaan kiusasin sinua välillä, ottaen kyrpäsi joko vain käsiini tai jopa suuhuni. Se reagoi aina välittömästi, valmiina laukeamaan.

Iltapäivällä vihdoin riisuimme vaatteet, asetuimme hetkeksi sängylle lämmittelemään, lähinnä sinua. Hieroin välilihaasi, peppuasikin sisältä ja otin suihin. Kunnes vihdoin päätit, että on aika. Halusit minut pöydälle, jonka olimmekin jo raivanneet ja hieman pehmustaneet.
Voitelit komeasti seisovan kyrpäsi ja minun peppureikäni kookosöljyllä ja tunkeuduit suoraan peppuuni. Olin sitä jo hieman lämmitellyt sitä puhdistaessani, joten varsinaista varovaisuutta ei tarvittu. Kova kyrpä tunkeutui sisääni ja voihkaisin yllätyksellisen kokonaisvaltaisesta tuntemuksesta, jonka se aiheutti.  Halusit kuitenkin ottaa hitaasti. Tasaisen hitain työnnöin panit peppuuni samalla kommentoiden ulkonäköäni ja kiihottuvuuttani. Peppuni otti kyrpääsi vastaan ja nautin tuntemuksista. Ja hetken päästä tunsin nautinnon aallot orgasmin myötä.

Jalkani hartioillasi, peppuni aivan pöydän reunalla, sinä seisaallaan ja nautiskellen työntelemässä kyrpääsi peppureikääni. Katselin nautintoasi ja lisäsin sitä hyväilemällä itseäni, hieroin klitorista ja työnsin välillä sormeni pilluuni, tunnustellen samalla kyrpääsi seinämän lävitse.
Kun lopulta laukesit, se tuli hitaina aaltoina ja näin kuinka ilmeesi muuttui nautinnon irveeseen sekä nirvanaan. Sykit spermasi peräsuoleeni monessa syklissä. Eikä tarvittu sanoja kertomaan himostasi ja nautinnostasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti