2.7.2013

Tuokiokuva

Katselen hymyäsi tyynyllä vierelläni, kun makaan tyydytettynä, ja rentoudun hetken.
Oma hymyni levenee, kun mietin miten voisin palkita sinut tuosta ihanasta orgasmista, jonka juuri minulle annoit.
Käteni hivelevät vartaloasi vierelläni, sormeni etsivät herkkiä kohtia ihostasi, silittävät kylkesi pehmeää nukkaa, mahan karkeampaa karvaa, ja löytävät myös kyrpäsi, jonka pintaa hivelen kevyesti. Se tuntuu todella valmiilta vaikka mihin. Terskasi kiiltää punaisena kuin tontun lakki.
Hivuttaudun hieman alemmaksi ja suutelen rintakehääsi. Kevyesti puraisen nännejäsi ja tunnen niiden kovettuvan. Suutelen kylkiäsi, vaikka se kutittaa sinua. Suunta on selvä, suuni on menossa kohti nivusiasi, haluan nuolla terskassasi roikkuvat spermapisarat ja maistaa kiimaasi.
Vilkaisen sinua silmiin, näen himosi ja odotuksesi.
Asettaudun jalkojesi väliin, kyrpäsi heiluu naamani edessä ja odottaa kieltäni, suutani. Nopeasti lipaisen pisarat terskan päältä ja liu'utan kieleni pitkin kyrvän vartta alas, yli kireiden kivespussiesi ja nuolaisen voimakkaasti välilihaasi. Suustasi purkautuu voihkaus, taidat pitää siitä. Jatkan nuolemista, samalla kun pidän kyrpääsi toisen käteni sormilla pystyssä ja hieron kevyesti. Välillä nousen samaa tietä takaisin ja nuoleskelen kyrpäsi vartta hetken ja pyörittelen terskaasi suussani.
Ehkä odotat minun jatkavan, mutta minä haluan nyt ratsaille! Nousen satulaan ja ohjaan uljasti seisovan ja sylkeni kostuttaman kyrpäsi suoraan märkään pilluuni. Se solahtaa sisälle ja hieroo juuri oikeita paikkoja kun alan tehokkaan ratsastuksen päälläsi. Kiimamme näkyy silmistämme ja kuuluu huohotuksestamme. Tiedän että olet hyvin lähellä, haluan saada spermasi sisälleni.
Laukeat huutaen ja sykkien sisääni, nautin joka sykähdyksestä ja sperman purskahduksesta jotka tunnen sisälläni.
Istun päälläsi ja suutelen sinua kunnes sykkiminen on lakannut. Käperryn kainaloosi. Ja hymyilen onnellisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti